Project Veco Zuivel B.V.

Project Veco Zuivel B.V.

Het begon allemaal in 1974, toen de familie van Rouwendaal naar de idyllische Vicarienerf in Leusden verhuisden. In het begin verkochten de Van Rouwendaals melk nog op de traditionele manier; aan de kleine melkboeren en -winkels uit de buurt. Toen Ruud van Rouwendaal uiteindelijk het melkvee bedrijf van zijn ouders overnam, begon hij langzaamaan te experimenteren met wat er allemaal mogelijk is met zuivel; een ontdekkingsreis op het gebied van ambacht en smaak.

 

Sinds 1 juni 2009 heeft Veco Zuivel in Zeewolde haar nieuwe, moderne, energiezuinige zuivelfabriek in gebruik genomen. De fabriek werd mede ingericht en ontworpen door Jaco en Alexander van Rouwendaal, de zoons van Ruud van Rouwendaal. Met de realisatie van de nieuwe fabriek heeft Veco Zuivel een grote stap gezet in de verder professionalisering in de biologische zuivelbranche. In een wereld waar duurzaamheid centraal staat is Veco Zuivel een trendsetter.

 

Op dit gebied kon de telefonie, internet, WiFi en camerabewaking dus ook niet achter blijven. TCIP installeerde al eerder camera’s om processen te kunnen optimaliseren en storingen snel te kunnen identificeren. Recentelijk heeft TCIP een mix van vast mobiele koppelingen op een hosted telefonie platvorm geïnstalleerd. Hierdoor is Veco Zuivel beter bereikbaar en hebben ze ook nog een besparing ten opzichte van hun huidige situatie weten te realiseren. Niet alleen in geld maar ook in tijd door efficiënter te werken.

 

Bart Langeveldt sales directeur bij TCIP B.V.:

Veco Zuivel is op het gebied van innovatie en duurzaamheid altijd een speler geweest die voorop staat. Dit was een match die wij niet konden laten liggen. Door het combineren van technieken zoals telefonie, WiFi, internet en camerabewaking hebben wij de visie die Veco Zuivel voor zichzelf heeft gesteld kunnen delen. Hier moeten we denken aan koppelingen voor het personeel in de fabriek maar ook het kantoor personeel. Door intelligentie toe te voegen aan de heden ten daagse systemen kunnen wij niet alleen een geld besparing verzorgen maar ook een efficiëntie besparing. Dit zorgt voor een prettigere werkmethode met als gevolg ook een hogere productiviteit bij de medewerkers.

 

Christiaan Spruijt technisch directeur TCIP B.V.:

Veco Zuivel is een bedrijf met veel Hightech apparatuur, het pand is overal voorzien van goed geïsoleerde wanden, deze aspecten zijn veel voorkomende storingsgevoelige feiten.

TCIP B.V werkt daarom met de meest innovatieve technische apparatuur waardoor een goed Wifi signaal door het hele pand word gegarandeerd. Middels een gesloten camerasysteem is er een duidelijk beeld wat er in en om het pand gebeurd. Alle aangesloten apparaten worden realtime gemonitord. Mocht er onverhoopt storing of vandalisme optreden dan worden wij meteen op de hoogte gesteld in TCIP 24hrs monitor centrum. Hierdoor is het mogelijk voordat er daadwerkelijk een storing optreed in te grijpen waardoor een mogelijke downtime wordt geminimaliseerd of uitgesloten.

Verbouwing Echte bakker Kees van der Woerd

Verbouwing Echte bakker Kees van der Woerd

Kees en Mariska van der Woerd hebben in 1996 het pand van de Heus overgenomen in Doorn en zijn een eigen bakkerij gestart. In 2002 is de naam officieel veranderd naar Kees van der Woerd en is het bedrijf aangesloten bij het Echte Bakkers Gilde. In 2003 komt de winkel van de ouders van Kees in Eck en Wiel bij het bedrijf. Begin 2011 is deze winkel verhuisd en sindsdien gevestigd in het voormalige postagentschap in Eck en Wiel.

 

In 2015 zijn ze begonnen aan een grote verbouwing van hun winkel en bakkerij in Doorn. TCIP B.V.  heeft hier een totaal oplossing aangeboden.

Bakkerij van der Woerd maakte voor de verbouwing al gebruik van onze internet en telefonie oplossingen. Tevens hebben wij daar ook de IT in beheer. Na de verbouwing hebben wij alles optimaal samen weten te voegen door al onze bedrijfsactiviteiten hier toe te passen. Bakkerij van der Woerd maakt sinds de verbouwing gebruik van de volgende zaken.

 

  • Hosted telefonie
  • Internet verbinding op 3 locaties
  • VPN constructie tussen alle locaties
  • Een gesloten IT infrastructuur
  • Een smart WiFi systeem
  • Camera bewaking met 24 uur opnamen
     

Bart Langeveldt sales directeur bij TCIP B.V.:

Bakkerij van der Woerd is op het gebied van kwaliteit altijd op zoek naar het beste. Dit laten ze niet alleen blijken in de service richting hun klanten maar ook in producten die ze maken. Met de wensen die Kees heel goed in zijn hoofd heeft kunnen wij heel veel. Het is niet alleen prettig dat Kees en Mariska uit zijn op kwaliteit in hun eigen producten maar ook de manier waarop zij hun bedrijf willen runnen. Hierdoor ontstaat een klik als klant en leverancier en kunnen wij ook sneller inspringen als er veranderingen zijn in de markt of in de wensen van Kees en Mariska.

 

Christiaan Spruijt technisch directeur bij TCIP B.V.:

Betrouwbaarheid en kwaliteit is een kernmerk van de configuratie bij de bakkerij. We hebben daarom gekozen om hoogwaardige kwaliteit kabels en hardware te installeren. Dit zorgt voor continuïteit en hoge prestaties. We monitoren alle hardware in het netwerk om er voor te zorgen dat alles naar behoren werkt.